Fa'afeiloa'i i lenei 'upega tafa'ilagi!
  • fu'a-fale1

Fa'asalalauga fa'asalalau fa'alautele tupe

I le aso 28 o Iuni, 2023, na faia ai le sauniga iloga o le sainia i le maota fono o le Fale o le Malo o Longnan.O le sauniga na faʻailogaina ai le amataga o le faʻateleina o tupe faavae ma galuega faʻalauteleina o gaosiga mo se kamupani lauiloa.O le fa'afaigaluegaina fou o le 80 miliona yuan i lenei poloketi o le a mautinoa lava le fa'alauiloaina o le atina'eina o le kamupani i se tulaga fou.

O lenei faʻaopoopoga tele o tupe faavae ma le faʻalauteleina o gaosiga o le a le masalomia le suia o le taunuuga o le kamupani.Faʻatasi ai ma lenei faʻauluuluga o le 80 miliona yuan, o loʻo faʻamoemoe le kamupani e faʻamalosia lona tulaga maketi ma faʻalauteleina le gaosiga gafatia.O le mea lea, e tatau ona sili atu i le 20 laina faʻaaliga faʻaalia a le kamupani, faʻateleina avanoa mo le faʻaleleia atili o le gaosiga ma maua ai tupe maua.

O le faʻaaogaina o le gafatia o lenei faʻaulufaleina o tupe faavae, o loʻo sauni le kamupani e ausia ni mataʻina tulaga ese.

Na fa'amae'aina lelei le poloketi ma o le a ausia le tau fa'aletausaga o le sili atu i le 500 miliona yuan.

O nei fuainumera mata'ina o lo'o fa'ailoa mai ai le tele o le fa'atupulaia o le kamupani i luma.

E le gata i lea, o le faʻalauteleina o laina gaosiga a le kamupani e le gata o le a fesoasoani i le manuia o tupe a le kamupani, ae o le a iai foi se aafiaga lelei i le tamaoaiga o le lotoifale e ala i le faʻateleina o galuega ma faʻalauteleina le atinaʻe faʻaitulagi.

talafou3
talafou4

Faatasi ai ma lenei faʻaopoopoga o tupe faavae ma faʻalauteleina, o loʻo faia e le kamupani se laʻasaga tele i le avea ma tagata taʻutaʻua i le alamanuia.

O le faʻateleina o le gaosiga gafatia o le a mafai ai e le kamupani ona faʻafetaui le faʻatupulaia o manaoga maketi mo ana oloa, faʻamautinoa le faamalieina o tagata faʻatau ma faʻamalosia lona faʻailoga.

E le gata i lea, o le faʻaleleia atili o le gaosiga gafatia e mafai ai e le kamupani ona suʻesuʻeina maketi fou ma tauva i le lalolagi atoa.

O le sauniga o le sainia o lenei faʻaopoopoga o tupe faavae ma le faʻalauteleina o le gaosiga o galuega o se mea taua tele mo le kamupani ma lona itulagi.O le tele o tupe fa'afaigaluega e fa'aalia ai le mautinoa i le gafatia o le kamupani ma se tautinoga e tatalaina avanoa fou.O loʻo faʻaalia ai foi le lagolago a le malo mo le faʻalauteleina o le tamaoaiga ma faʻatupuina se siosiomaga lelei pisinisi.

I se aotelega, o le sauniga o le sainia o lenei faʻaopoopoga o tupe faavae ma le faʻalauteleina o le gaosiga o galuega e matua taua tele mo le lumanaʻi o le kamupani.O le faʻaopoopoga o tupe faʻaalu o le 80 miliona yuan o le a faʻalauteleina lona atinaʻe ma faʻavae le faavae mo lona manuia.Aʻo faʻalauteleina laina gaosiga a le kamupani i le sili atu i le 20, ma o le tau faʻaletausaga e sili atu i le 500 miliona yuan, e mautinoa lava o le a avea ma malosiaga autu i le maketi.O le poloketi e le gata o le faʻaalia o le faʻamoemoe o le kamupani, ae o se faʻataʻitaʻiga pupula o le atinaʻeina o le tamaoaiga ma le galulue faʻatasi i le va o pisinisi tumaoti ma le malo.


Taimi meli: Oke-18-2023